Trippelen 4. juli

Det nærmer seg sesongens kanskje høydepunkt for noen. Søndag 4. juli løper vi Trippelen: Rød, gul og blå løype, i nevnte rekkefølge. Vi løper helt opp til startområdet (ved parkeringsplassen) ved avslutning av hver løype.

Det blir litt andre forberedelser nå enn i et vanlig søndagsløp og litt erfaring har vi jo fått etter 8 tidligere Trippelen. Det er 2-3 drikkestasjoner underveis som må betjenes.  Dersom du kjenner noen som har mulighet til å betjene en av dem så hadde det vært flott. Gi i så fall beskjed.

Drikken vil bestå av vann, Cola og energidrikken Powerade. Dere som ønsker å innta Powerade bes vippse 30 kr til Alexander Baustad på 482 88 197. For øvrig er løpet gratis.

I et såpass langt løp på denne tiden av året er det lurt å være ferdig før den varmeste tiden på dagen. Derfor starter løpet 10.00. Du kan melde deg på helt fram til start.

Dersom du mener du vil bruke relativt langt tid på Trippelen, og da snakker vi minimum 2 timer og 30 minutter, kan du få starte løpet noe tidligere om du ønsker det. Ta i så fall kontakt med arrangøren på forhånd.

Løpet er åpent for alle, men alle må følge koronareglene som du vil se her på hjemmesiden.