Løp 2

Startfeltet i det andre Søndagsløpet i den drøye 10 km lange løypa. Løypa er gjort om fra det første løpet. 16 grader, sol fra nesten skyfri himmel og perfekte forhold i løypa. Foto: Tom Kristoffersen.

Jon Ivar Tjernshaugen runder svingen etter 2.8 km. Foto: Tom Kristoffersen.

Per Åge Hallstensen fører an i denne gruppen etter 2.8 km. Nr. 5 på brystet er Tom Sognlien som blir nr.3 i mål, John Yngve Hisken og helt bakerst Ketil Gjølstad. Foto: Tom Kristoffersen.

Ketil Gjølstad runder svingen og da har han lagt 2.8 km av løpet bak seg. Foto: Tom Kristoffersen.

Magne Svandal sa han skulle ta det med ro i dag. Begynte så, men øker etter hvert tempo. Sluttid: 51:54. Per Ove Haugland henger seg på og de holder bra følge helt til mål for der blir sluttiden 51:55. Nr. 3 i bilder er Morgan Adolfsen som vi følger over mål. Foto: Tom Kristoffersen.

Svein Bergerud løp for det meste alene i dag. Han synes denne tiern var lettere en den første. I dag var bena tunge, men pusten litt bedre. Utslitt etter løpet som endte med 55:45, men samtidig utrolig stolt etter å ha knust Rosnes opp grusen :) Her runder han svingen etter 2.8 km. Foto: Tom Kristof

Endre Jønland har fått noen meter på Anders Tronstad her ved 2.8 km. Foto: Tom Kristoffersen.

Anders Tronstad trekker et tog av løpere første kilometer som åpnes på under 4:50. Noe fort for meg, men hang meg på. Anders holdt bra følge med nevnte tog frem til 2 km. Her ser vi Anders etter 2.8 km. Foto: Tom Kristoffersen.

Ellen K.v. Kasbohm i skogen etter 2.8 km. Foto: Tom Kristoffersen.

Øystein Knold og Bjørn Thornquist har nettopp krysset den blå løypa ved 1.5 km og nærmer seg 2.8 km i den røde. Foto: Tom Kristoffersen.

Førstemann som kommer til Gml. Kongevei er Jon Ivar Tjernshaugen som nå har løpt 5.8 km. Han vinner også det første løpet i den nye drøye 10 km lange løypa på 44:41. Foto: Tom Kristoffersen.

Nr.2 etter 5.8 km er Richard Grigson. Foto: Tom Kristoffersen.

John Yngve Hisken løp etter eget utsagn feil og vi skriver deltatt på John Yngve som for øvrig løp bra frem til det i dag. Per Åge Hallstensen har hengt seg på og i dag blir tiden til Per Åge 50 blank. Foto: Tom Kristoffersen.

Ketil Gjølstad holder god fart, men så er heller ikke 10 km eller lengre distanser noe nytt for ham. Blir vel ikke overrasket om han stiller opp i det dobbelt så lange marka rundt neste helg og da var dagens 51:11 i sluttid en fin opplading til det løpet. Foto: Tom Kristoffersen.

Tom Sognlien la av garde i et morderisk tempo. Han liker dårlig å løpe i bratte nedover bakker der det er stener. Ikke mye av de i denne løypa som han likte bedre en den forrige tiern. Tom maler i vei han og i dag tar han tredjeplassen med 49:40. Her kommer han etter 5.8 km. Foto: Tom Kristoffersen.

Øystein Knold og Bjørn Thornquist fortsatt i følge og nå har de kommet 5.8 km ut i løpet. De følger hverandre helt til mål og får delt sluttid på 1:03:00. Disse herrer bemerket at løypa var noe mangelfull merket etter løpet og stiller meg selv bak dem der. Foto: Tom Kristoffersen.

Richard Grigson er i meget god form om dagen. Med tiden 45:08 tar han en klar andreplass i løpet. Foto: Tom Kristoffersen.

Helge Rosnes mot mål i for ham et rolig løp. Helge løp også gjennom løypa dagen før og skrøt av den. Raymond valgte heller Liseberg denne dagen og med Raymond på plass hadde nok Helge trykket hardere på gassen, slik at tiden ville blitt bedre en dagens 55:54. Foto: Tom Kristoffersen.

Morgan Adolfsen tapte noe tid og noen plasseringer da han var litt usikker på løypa nede ved Eidet. Der lå han langt foran meg før han ventet meg inn. Motivasjon tapte seg nok litt der, men fin trening uansett denne tiern og i sluttiden til Morgan skriver vi 56:15. Foto: Tom Kristoffersen.

En stund siden vi så Ellen K.V. Kasbohm her i løypen(e). Siste gang var 11.07.13 der hun løp Torsdagsløpet på 26:18. Med dagens 56:52 viser at hun har forbedret seg ytterligere. Her ser vi Ellen spurte mot mål. Foto: Tom Kristoffersen.

Endre Jønland der han passerer mållinjen på 58:46. Han fikk først 59:59, men tiden til Endre er nå rettet. Foto: Tom Kristoffersen.

Anders Tronstad de siste meterne før samtlige 10400 er unnagjort. Tiden til Anders blir 1:01:05 time. Foto: Tom Kristoffersen.

Anita Sætherbakken var også uheldig med løypevalget i dag og når man ikke får løpt riktig lengde skriver vi deltatt på Anita i dag. Foto: Tom Kristoffersen.