Løp 11

Slik ser det ut rett etter 1 km. Her kommer man seg ikke over tørrskodd, så sant man ikke har en båt liggende. Foto: Tom Kristoffersen

Etter drøye 4.5 km kommer Richard Grigson som førstemann. Vannet skvetter til siden der han fosser frem. Foto: Tom Kristoffersen.

Magne Svandal velger en tørrere variant i løypa. Foto: Tom Kristoffersen.

En tørrere løsning velger også Ketil Gjølstad. Foto: Tom Kristoffersen.

Tom Sognlien sa før løpet at han skulle ta det pent i dag. Hadde jeg løpt maraton i går hadde jeg valgt senga i dag. Foto: Tom Kristoffersen.

Jarle Jørgensen på kanten og unngår vannet her. Foto: Tom Kristoffersen.

Lars Henning Stang og Helge Rosnes startet likt. Ingen forandring mellom dem snaue 2.5 km før mål. Foto: Tom Kristoffersen.

Helge Rosnes tenker nok her på hvor han skal angripe Lars Henning. Foto: Tom Kristoffersen.

Øystein Knold velger også å løpe på kanten. Foto: Tom Kristoffersen.

Joda, det går an å unngå vannet, selv om Knold har et lite feilskjær her. Foto: Tom Kristoffersen.

Bjørn Thornquist startet likt med Knold, men her har Knold rykket i fra. Bjørn tar nok ikke det så tungt. Foto: Tom Kristoffersen.

Har man først blitt våt blir man ikke mer våt ved å bli mer våt tenker Bergerud her. Foto: Tom Kristoffersen.

Richard Grigson holder høy fart løypa gjennom, men tiden 29:40 er kun hans fjerde beste tid. Allikevel holder det til en klar seier i løpet. Foto: Tom Kristoffersen.

Og slik ser beina til Richard Grigson etter 7 km med løping. Foto: Tom Kristoffersen.

Magne Svandal løper inn til en andreplass og gjør vel sitt beste løp i løypa med tanke på forholdene. 30:58 er kun ni sekunder bak persen fra 28. september. Foto: Tom Kristoffersen.

Ketil Gjølstad sjekker klokka og kan konstatere at pers blir det ikke, men 34:16 er midt på treet for ham og to sekunder bedre enn for en uke siden. Foto: Tom Kristoffersen.

Med fingrene på klokka løper Helge Rosnes over mål og tiden 32:39 er det syvende beste av åtte løp, men jeg slår jo Lars Henning da. Foto: Tom Kristoffersen.

Lars Henning Stang måtte slippe Helge på den siste delen av løypa i dag. Tiden 33:09 er hans svakeste tid, men ikke nødvendigvis svakeste løp da forholdene var mer krevende en vanlig. Foto: Tom Kristoffersen.

Jarle Jørgensen har variert en del på sine ni løp. Da snakker vi nok om prioritering for Søndagsløpet tar vi ofte kun som trening. 35:47 er vanskelig å sammenlikne opp mot persen på 34:07 da forholdene var mye bedre. Foto: Tom Kristoffersen.

Svein Bergerud blir litt overrasket da han ser sluttiden blir 36:37. Under dagens forhold anser han at 29. sekunder over persen i dag er en bedre prestasjon. Kanskje formen er i anmarsj, så se opp til tirsdagens løp på Lisleby Magne Svandal. Foto: Tom Kristoffersen.

Øystein Knold var godt fornøyd med dagens løp og det viser han her i det han løper over mål. Tidsmessig er det midt på treet for ham med 42:20, men prestasjonsmessig er det betydelig bedre. Kanskje til og med bedre enn persen på 40:44. Foto: Tom Kristoffersen.

Tom Sognlien med en sterk maraton i går måtte bryte dagens løp. Her har han følge med Bjørn Thornquist som løper i mål på 44:45. Bjørn har tidligere løpt på 38:44. Foto: Tom Kristoffersen.