Løp 5

Førstemann til passering 4.7 km kommer Harald Arntsen. Det er hans første løp i den gule løypa og noterer ikke ned noen tid i dag. Foto: Tom Kristoffersen.

4.7 km. Richard Grigson velger å løpe ved siden av det våte element her. Foto: Tom Kristoffersen.

4.7 km. Bjørn Ketil Hansen debuterer i dagens søndagsløp og tiden i mål blir 37:37. Foto: Tom Kristoffersen.

4.7 km. Pål "Trøsken" Nilsen som "fosser" forbi i høy hastighet. Pål synes jaktstart var et fint tiltak og det samme tror jeg flere synes. Foto: Tom Kristoffersen.

Jon Ivar Tjernshaugen med nok et sterkt løp, men er sjanseløs mot Pål i dag. Her har han noen meters avstand til Terje Rød. Foto: Tom Kristoffersen.

På rekke og rad etter Jarle Jørgensen kommer, Helge Rosnes som i dag løper på 31:22, 21 sek. bak åpningsløpet sitt. Per Åge Hallstensen debuterer med 33:01 og Raymond Westberg. Foto: Tom Kristoffersen.

Per Åge Hallstensen og Raymond Westberg velger begge å løpe på kanten her. Foto: Tom Kristoffersen.

Svein Bergerud er vanligvis litt pinglete der det er vann, men i dag visste han at det var umulig å unngå. Han tenker mest på Søndagsløpet som trening, men glemmer det da pulsklokka startes. Ny pers med 36:08 og den gamle var på 36:17. Jarle Fredriksen i rygg her, men det varte ikke så lenge før han

Else-Gro Østgård debuterer i dag. Hun er veldig aktiv i Torsdagsløpet og er beste poengplukker der. I Søndagsløpet er det foreløpig få damer med og ingen statistikk føres. I hennes første søndagsløp noterer vi 42 blank i sluttid. Foto: Tom Kristoffersen.

Rino Eriksen foran Renè Nilsen som debuterer i dagens løp med 38:18, men den tiden tror jeg ikke blir stående så lenge som bestetid for ham. Lars Henning Stang og Andrew Søgaard følger på. Foto: Tom Kristoffersen.

Lars Henning Stang i fint driv på kanten av vann og gjørme. Neste søndag kan det være helt tørket opp her. Foto: Tom Kristoffersen.

Andrew Søgaard har måttet slippe Bergerud her, men et flott løp med ny pers blir det. Foto: Tom Kristoffersen.

4.7 km. Tove og Tom Wahlgren i følge her og det fortsetter de med i ytterligere 2.3 km. Foto: Tom Kristoffersen.

4.7 km. Per Prøitz har løpt i denne løypa mange mange ganger og kjenner den like godt som sin egen kjeller. Foto: Tom Kristoffersen.

Richard Grigson har deltatt i et løp tidligere, men da uten tid. Richard løper fort i Torsdagsløpet og det samme gjør han i dag der tiden blir 30:10. Foto: Tom Kristoffersen.

Pål "Trøsken" Nilsen var sterk i dag og ingen kunne true hans vinnertid som ble 29:09. Det er også løpets raskeste tid. Foto: Tom Kristoffersen.

Etter to førsteplasser på rad blir det 2 plass på Jon Ivar Tjernshaugen i dag. 29:56 er 34 sekunder bak hans beste løp fra forrige søndag. En sterk prestasjon igjen av Jon Ivar. Foto: Tom Kristoffersen.

Terje Rød mot mål i sitt første tellende løp og i dag blir tiden 36:06. Raymond Westberg blir bedre og bedre for hvert løp. 32:47 i dag og det er minuttet bedre enn i forrige uke. Bak skimter vi Per Åge Hallstensen og Lars Henning Stang. Foto: Tom Kristoffersen.

Lars Henning Stang mot mål og tiden blir 31:58. Han debuterte forrige søndag med 32:39 så Lars Henning viser klar fremgang. Foto: Tom Kristoffersen.

Jarle Jørgensen kom som e kule der han passerte meg etter snaue 1.8 km. Nevner samtidig at han startet minuttet bak meg. Jarle er nå alene om å ha deltatt i samtlige fem løp og setter samtidig ny pers med tiden 34:28. Den gamle var på 35 blank fra 10. august. Foto: Tom Kristoffersen.

Rino Eriksen har deltatt i et løp tidligere, men da som deltatt. I dag registrerer vi 37 blank på Rino som her har noen meter igjen av sitt 7 km lange løp. Foto: Tom Kristoffersen.

Ja, så sliten kan man bli når man velger å henge seg på rykk og napp mannen Bergerud. Andrew Søgaard la om taktikken i dag etter å ha åpnet for hardt forrige søndag. Bra kjempet og ny pers det ble på 37 blank. En forbedring av forrige ukes debut løp med 1.06 minutt. Foto: Tom Kristoffersen.

Tom Sognlien bruker å trene med noen løpevenner på søndag, men jernmannen fra Torp tåler det meste, så en tidlig søndags økt skulle det bli. I dag åpnet han for hardt og det var derfor han sprakk. Jaja, det første var riktig nok hans egne ord etter målgang rett etter målgang. Tom velger deltatt i da

Her kjempes det helt til mål og til venstre i bildet ser vi Per Prøitz som gjør sitt nest beste løp på 40:58. Tom Wahlgren får tiden 45:13 og han har 41:59 fra før, mens Tove Wahlgren setter ny pers med 1.03 minutt og tiden 45:13. Foto: Tom Kristoffersen.