Løp 1

Deltagerne i det første Søndagsløpet. Raymond Westberg var også med, men opptatt med oppvarming da bildet ble tatt. Foto: Tom Kristoffersen.

Emilie Nilsen blir beste dame i det første Søndagsløpet. 40:23 noterer vi i sluttid på Emilie. Jarle Jørgensen syntes det gikk tungt i dag og formen er nok heller ikke helt der han skulle ønske. Jarle får allikevel 38:25 i tellende resultat. Foto: Tom Kristoffersen.

Dagens vinner Helge Rosnes med tiden 31:01. Foto: Tom Kristoffersen.

Hilde Buflod var uheldig og mener selv at hun løp litt feil. Her må løype komiteen gå gjennom løypa på nytt for det er alltid kjedelig når slikt skjer. Vi håper å få rettet på det til neste løp. Foto: Tom Kristoffersen.

Rolf Kabo har vært ivrig på løpingen i år og deltar jevnt og trutt. Godt fornøyd var han også med dagen og tiden. Neste gang satser du vel på å presse tiden ytterligere ned fra dagens 42:53 Rolf? Foto: Tom Kristoffersen.

Per Prøitz kjenner denne løypen utmerket godt og her er han snart i mål i det første "gule løpet" siden 1996. Per prioriterer syklingen om dagen så da bør han være godt fornøyd med tiden 43:35. Foto: Tom Kristoffersen.

Raymond Westberg har kastet trøya og løper inn til andreplass på tiden 35:47. Foto: Tom Kristoffersen.

Svein Bergerud med årsbeste, pers og tar tredjeplassen. At ikke alle tok i for fullt hadde han ingenting i mot. 36:17 blir tiden i det drøye 7 km lange løpet. Foto: Tom Kristoffersen.

Magne Svandal bestemte seg i siste liten for å være med. Magne tok løpet mest som trening og da betydde ikke tiden 37:55 all verden. Foto: Tom Kristoffersen.