Løp 13

Morgan Adolfsen starter som nr. 5 og kommer først til mål. Det er en god følelse, men før må han passere meg her etter 4,1 km og da er han først i løypa. Morgan gjennomfører et bra løp og tiden blir 35:19. Foto: Svein Bergerud.

Rino Eriksen hilser til fotografen og fotografen sender hilsningen videre. Rino løp uten klokke i dag, men anslo at tiden ble rundt 39 blank. Foto: Svein Bergerud.

Ole Johnny Aasen og Pål G. Nilsen startet likt og likt ligger de også når over halve løpet er unnagjort. I dag har Pål litt mer å gi mot slutten og perser med 1:05 min. Ole Johnny får det litt tyngre siste del og får tiden 44:04. Foto: Svein Bergerud.

Emilie Nilsen er nok ikke i sin beste løp form for tiden, noe hun også sa før start. Her har hun måtte gi en luke til far sin og det smerter nok litt. Hvordan hun tok det da hun ble slått av ham med to sek vet jeg intet om. 41:57 på Emilie. Foto: Svein Bergerud.

Jarle Fredriksen og Frode Andersen startet samtidig. Her er hva Frode hadde å si om sitt løp: -Hadde som mål en snittfart på 5 blank og det holdt nesten. Måtte slippe Jarle i starten for det gikk for fort i varmen... Greit fornøyd :-) - Frode får sluttiden 35:25, mens Jarle løper i mål på 36:09. Fot

Frederik Bjørnstad kom til sitt aller første søndagsløp på sykkel. Det kan jo gi tunge ben og veldig behagelig er nok heller ikke å løpe med sykkelbukse. Å vinne hadde han selvsagt null problem med. Med tanke på varmt vær og det andre er 29:46 veldig bra. Her er han ved Liansvingen og har løpt 4050

Raymond Westberg i fint driv og farta er høy. Må jo være det når Rosnes må gi en luke. Ryggen til Bjørnstad ser han også bare noen meter foran seg og de startet med to minutters mellomrom. Foto: Svein Bergerud.

Helge Rosnes runder svingen og ser vel ikke veldig sliten ut her. Foto: Svein Bergerud.

Årets varmeste opplevelse er snart til ende for Frode Andersen. 35:25 på Frode i dag og det er en god prestasjon i dag. Foto: Svein Bergerud.