Løp 1

Richard Grigson opp kneika etter 3,1 km. Hans sluttid blir 30:45. Foto: Svein Bergerud

Vi noterer 39:10 på Jostein Ryan i dag. Foto: Svein Bergerud

Espen Johannessen fikk med seg tre løp i fjor og det første med 37:25 som tellende resultat. Deretter gikk tidene bare nedover og kanskje han har det samme målet i år også? Da er dagens 37:50 en tid å ha i bakhodet. Foto: Svein Bergerud.

Morgan Adolfsen er i rute og med dagens runde i løypa som ender på 34:33 er det bare 13 sekunder ned til persen hans. Foto: Svein Bergerud.

Morgan Adolfsen noen meter bak Espen Johannessen. Foto: Svein Bergerud

Opp kneika kommer Bjørn Thornquist, som i dag løper på 41:57. Foto: Svein Bergerud

Og opp samme kneika kommer Ole Petter Glückstad. Tiden i dag blir 40:56. Foto: Svein Bergerud

Sigmund Nyvoll lekende lett opp kneika og vi er fortsatt på samme punkt i løypa. 32:25 på dagens debutant og i følge hans far (Sindre) blir Sigmund bare bedre og bedre. Dagens løp viser tydelig at Sigmund er en "Coming man". Foto: Svein Bergerud.

Sindre Nyvoll klarer ikke å følge sønnen, men 35:10 er en god tid. Foto: Svein Bergerud

Raymond Westberg viser betydelig formstigning om dagen. Et sterkt torsdagsløp ble fulgt opp av et like bra SA-løp. Et nytt godt løp av Raymond i dag som ender på 32:52, drøye halvminuttet bak persen. Tre løp på fire dager må vel tapå? Foto: Svein Bergerud.

Nå forflytter vi oss ca. 400 meter lenger ut i løypa (3.5 km), men samtidig er vi på samme sted. Kristoffer (Rostad) blir nummer to i dag med tiden 28:56. Hans første i denne løypa, men ingen ukjent løper i den Røde løypa og i Torsdagsløpet der han har to seire fra i fjor. Foto: Svein Bergerud.

Jon Ivar Tjernshaugen etter 3,5 km og etter 7 km står han øverst på resultatlista med 27:46. Foto: Svein Bergerud

Her har jeg flyttet meg 50 meter lenger ut i løpet. Magne Svandal som ikke gav alt i dag. Løpene kommer tett nå og da blir Søndagsløpet brukt som ren gjennomkjøring. 33:12 er allikevel en hyfsad slutid. Ulf Roger Olsen trykket heller ikke så hardt på gasspedalen i dag. 35:43 er et ganske bedagelig t