Søndagsløpet 2. april - 24. desember 2017

Det ble en rekord tidlig start på årets sesong for allerede fra 2. april var vi i gang og det med «hele» 24 deltagere. April ble også vår beste måned med et snitt på 25. Ellers har det jo variert en del på deltagelsen fra uke til uke med 30 som best den 23. april og den tangerte vi jo nå i juleløpet. Færrest deltagere med 13 var det 3. september og september hadde det laveste snittet med 17. Litt rart for det er kanskje den beste måneden for å sette ny pers.

 • Slik så det ut da det hele startet tidlig i april

 • Bra med deltagere til start den 23. april

Steve Kaspersen satte standarden med seire i de to første løpene, mens Kristoffer Rostad satte en stopper for en trippel da han vant det 3. løpet 

 • Steve Kaspersen vinner det 1. løpet

 • Kristoffer Rostad som vinner det tredje

Av årets 22 løp var det 12 forskjellige vinnere og Richard Grigson var best i fem av dem. Søndagsløpet har bredden der Magnus Erstad var aller kjappest med sitt supre løp på 26:23 (løyperekord) og i den andre enden har vi tider over 50 min. Søndagsløpet passer for alle, også damerKul Julie Ensrud satte ny løyperekord for damer med 30:42. 16 løpere har tider under 30 min, 69 mellom 30 og 40 min, og de resterende 23 løperne (deriblant jeg) over 40 min.

 • Ingen dame har bedre tid enn Julie i den gule

 • Magnus sjekker tiden, men holder det til rekord?

467 registrerte løp gir et snitt på 21,2 og veldig gledelig med så mange nye ansikter. 62 som debuterte og av dem 15 damer. Plusser vi på alle oss andre så har 108 deltatt i år. Fordelingen der er 20 damer og 88 menn.

Jonas Kirkerød vant som kjent Flest løp med 20 løp, 16 stykker med 10 løp eller mer, mens 52 deltok kun i ett løp. Steve Kaspersen fikk flest poeng i Søndagscupen og poeng var det 90 som fikk. Konkurransene ble som kjent avsluttet 1. oktober  

 • Jonas ble en verdig vinner av Flest løp og får her overlevert gavekortet fra Prozo av Søndagsløpets høvding

 • Steve mottar sin premie som vinner av Søndagscupen. Mens Roar fikk et gavekort i samme konkurranse.

Avslutningen var jo helt super med høy deltagelse og nissemor som stod for underholdningen. Like mange her som i Torsdagsløpets juleløp, så nå er vi vel like populære (store) skulle jeg tro?  Vær og forhold vil avgjøre når første løp i 2018 blir, men ligger alt til rette for det kan det bli søndag 18. mars Kul

Er jo jul, så da bryr man seg ikke om tider og stress. Ikke hver dag man treffer nissemor i skogen heller. Eller hva sier du Arild Kraft?

Duatlon kan det bli om interessen er der og det samme med Trippelen. Terminlista for 2018 setter jeg opp i januar, så kom gjerne med forslag om andre løp. 

 • Anne-Grethe deltok på den første duatlon

 • Åstorp synes duatlon var gøy og her på den andre

Til slutt må jeg sende en stor takk til alle dere som bidrar til å holde løpet i gang. Pål, som i de fleste av løpene har tatt tidene for oss, Kai har trådd støttende til når vi har trengt det og Anne-Grethe som er en utmerket loddansvarlig, og showbizzdame. Til Henriksen igjen, Sletner og en spesielt stor en til Heggenes som har hjulpet til med løypene. Selvsagt må jeg takke vår sponsor Prozo som har sponset og vil sponse oss igjen neste år. (Håper jeg ikke glemte noen?) 

 • Kai og Dag stod på veldig, men akkurat her måtte jeg be dem om en pause, så jeg fikk et bilde

 • Etter mange timers slit er det på tide å gi seg for dagen, men nye tak venter neste Dag

Jeg Bergerud og som arrangerer disse søndagsløpene vil få ønske alle et riktig godt nytt år. Vi «prekæs» igjen i 2018.