Det er lagt opp til 22 løp i den gule løypa og 6 løp i den røde løypa i år. I tillegg kommer, for dem som ønsker, to løp i Trippelen og fire Duatlon.
Når det gjelder Trippelen så løpes det sammenhengende hele den røde, gule og blå løypa. Det skulle tilsi 22,3 km til sammen. Den første av to Trippelen konkurranser blir 28. mai og i det løpet vil vi løpe til inntekt for en god sak. Hvilken det blir er ennå ikke avgjort. Stemmingen for hvilken det blir ligger fortsatt ute på Treningsbloggen/Facebook.

 

Det er lagt opp til fire Duatlon konkurranser som består av løp, på sykkel og avsluttes med løp. Den korte er å løpe gul løype, sykle to runder a. 8,3 km og avsluttes med å løpe blå løypa. Lang løype er betydelig mer krevende og består av løp i rød løype, sykle to runder a. 19 km og avsluttes med løp i blå løype. Duatlon konkurransene er samtidig med løpene i den gule løypa og er frivillig.

Jo flere vi er jo morsommere har vi det  og så veldig alvorlig er heller ikke søndagsløpene. Fine som trening og her kan man få noen å knive mot, om man ønsker det. Den gule løypa er akkurat passe lang og middels krevende. Rød løypa er nok mer for de mer robuste, men tar man noen gå skritt inne i mellom kan selvsagt alle klare den også.
I rødløypa løper vi intervallstart, mens i den gule er det fellesstart.
Det er ingen faste tidtagere i søndagsløpene, så vi må belage oss på å ta tiden selv. Håper allikevel at noen melder seg til tjeneste her.


Trippelen blir lang og krevende og der er det helt nødvendig å ha drikkestasjoner. Som i fjor hvor det var en ved start/mål og to ute i løypa, ønskes det samme i år. Skal vi få til det må noen melde seg frivillig.

Påmelding ved start, løp i det tempo som passer deg for dagen og vil du ikke registrere tiden din skriver du deltatt.

Årets første søndagsløp blir som kjent 2. april og vi starter med den 7 km lange gule løypa, og uken etter blir det løp i den 10,2 km lange røde løypa. Som i fjor begynner vi også i år 13:00.

Alle er velkomne til å delta