16. okt, 2017

Satser på nye perser på samtlige distanser…

 

16. oktober: Klarte ikke årets mål med ny pers i gul eller rød løype, selv om jeg har vært i nærheten… Fornøyd med løpet i går på et vått og sleipt underlag en del steder. Det siste løpet ble ikke som i fjor da jeg perset, men da var det tørt og fint.

Moro at Magne har funnet formen igjen, så får vi se om han klarer å slå meg i løpet av høstenKul

 

25. september: Årets tredje beste løp med 31:25, fornøyd med det. Per Owe- Monkvik hang på til drøye tre kilometer, etter det ble jeg liggende alene og tapte nok litt på det.

Hadde 21:53 på torsdag, da var det lett å puste, fin løype og satser på at vi ikke får mer nedbør på en stund. 

 

11. september: Tilbake fra Teplice i Tsjekkia, løp milen på 6.37 og 10 km på 45.42, fornøyd med begge løpene og at jeg slo Helge Rosnes på begge distansene. Men, det koster å være borte fra Søndagsløpet, Tom Sognlien fikk 80 poeng for sin andre plass forrige søndag og da blir det vanskelig å ta ham igjen i sammendraget.

Har vært på Otteid i helgen og trent godt, bakkeintervall og 500 m intervall. Satser på en god tid førstkommende torsdag, hvis ikke regnet ødelegger fullstendig. 

 

29. august: 31.37 på søndag og nok en liten nedgang. 1 poeng foran Tom Sognlien i Søndagscupen og 2 poeng foran i Torsdagscupen, det smaker godt. Nå blir det Tsjekkia og løp i Teplice for Helge Rosnes og meg. Det gleder vi oss veldig til. Vi varmer med høydetrening i Altenberg (750 m) ligger syd for Dresden før ferden går til Teplice på fredag. Her venter milen på fredag og 10 km på lørdag, samt sprint avslutningsvis.  

 

15. august: 31.40 i gul løype på søndag og nok en liten fremgang. Var 5 sekunder foran på 1 km og 11 sekunder foran på 2 km. Men, etter det begynte jeg å tape sekunder, ble liggende alene. Tok nye poeng på Tom Sognlien i søndagscupen og ligger nå bare 8 poeng bak. Kul

Det nærmer seg Teplice i Tsjekkia og der skal Helge Rosnes slås på milen og selvfølgelig 10 km.

Gleder meg til at temperaturen går ned, liker meg best når det er mellom 10 – 15 grader.   

 

7. august: 31:42 i går og endelig tilbake på 31- tallet igjen, tross varmen. 4- uker med knallhard jobbing ga endelig resultater. Målet er å komme tilbake på 21- tallet i Torsdagsløpet. Det er fort gjort å rive ned formen, men det tar tid å bygge den opp igjen blir det sagt Kul  Nå gjenstår det å passere Tom Sognlien i Søndagscupen…  

 

28. juli: Har vært igjennom en dårlig sommer, med vekslende tider. Har kommet skikkelig i gang med treninga igjen. Fikk trent bra i Smedjebacken i «Verdens beste løyper» med sagamøle og flis som underlag i løyper på 1, 2 og 4,2 km.

Har kjørt et par intervall økter med 500 og 1000 meter i Vister skogen. Dårlig tid i Torsdagsløpet i går med 23.09. Får slippe opp litt så satser jeg på at formen kommer. Ellers er det 5 uker til Helge Rosnes og jeg skal ned til Tsjekkia og representere tolletaten i de dype tsjekkiske skoger på engelsk mile og 10km. Det gleder vi oss veldig til…

 

3. mai: 31:30 i søndagsløpets gule løype nå sist. En liten nedgang i forhold til forrige søndag hvor jeg fikk 31:13. Lå foran ved passering av 3 km, men ved 4 km var jeg noen sekunder bak. Det ble litt tungt å ligge alene nesten hele løpet.

Satser på det perfekte løpet og ny pers under 30:51. Artig med nye deltagerrekorder i søndagsløpene, nå gjelder det å få med de rette folka for mitt vedkommende…