http://www.prozo.no/  👍

Prozo sponser 19+ med to gavekort a. 500 kr. 

Trippelen, motsatt vei og juleløpet teller ikke med. Delta i minst 19 løp og du er med i konkurransen 19+

Det var mange som imponerte nå på torsdag og fra før så vet vi at september er en måned da mange perser. Er vel store muligheter for at perser blir slettet og nye blir satt til søndag. Føler du selv at nå er sjansen god, så håper jeg du deler noen tanker med oss. Klarer du ikke målet du setter deg, så er vel ikke det verdens undergang heller. Å sette litt press på seg selv kan bety noen sekunder bedre tid. Har du andre tanker enn pers, så tar jeg gjerne mot de også.

Jeg er åpen for å ta imot noen inntrykk fra deg fra lørdag, men skal du være sikker på at jeg rekker å legge det ut bør det skje innen søndag 09:00.

Håper på en mer levende hjemmeside og det er det kun du og jeg som kan gjøre den til.

 

Hvis du ikke ønsker bilder av deg på hjemmesiden, så gi beskjed om det

Skriv navn og tid eller deltatt tydelig på reg.arket før du drar

Løypene er til for alle og i Søndagsløpet har vi fast tid hver søndag som er 13:00. Ser helst at de som ikke vil delta i løpet drøyer noen minutter med å løpe etter at sistemann har startet

 

Vi ønsker ikke løpere som er med i feltet uten å skrive seg opp i deltagerlisten.

 

Vi som stilte opp i det aller første Søndagsløpet. Westberg var også med, men ikke da bildet ble tatt. Foto: Tom Kristoffersen

Velkommen til Søndagsløpets hjemmeside

Helge Rosnes vet hvordan det kjennes å vinne løp i Kalnesskogen. Her løper han i mål som vinner av det aller første Søndagsløpet

Neste løp: Gul løype 22. september 13:00

Kommende løp:  

Grønn løype 29. september 

Rød løype 6. oktober

 

Det nærmer seg med raske skritt slutten for den 5. sesongen i Søndagsløpet. Den gule til søndag og det for siste gang (unntatt juleløpet da og motsatt vei) i år. Løp nr. 98 totalt og det 9. løpet i år, og så langt har 75 ulike deltagere vært med. En klar overvekt av menn med fordelingen 64/11.

Det er nå ulidelig spennende i de to konkurransene vi har og der ingenting er avgjort. Ja, noe er vel det for i 19+ har fire nådd målet om 19 løp og er med i trekningen om to gavekort fra Prozo som er sponsor for konkurransen. Vi ønsker selvfølgelig at Noreng, Baustad, Henriksen og Sognlien fortsetter og delta sammen med oss, selv om de har nådd 19 løp. 

I Søndagscupen står nok kampen om seieren til slutt mellom Kaspersen 778p, Smaaberg 775p, Tjernshaugen 710p og Nilsen (Rune) 700p. Ingen premie å kjempe om der, kun æren som gjelder.

Er jo en fordel om dere som vil ha tiden deres registrert har med seg egen klokke, men denne gangen skal jeg også prøve å holde et lite øye med klokka.

Ikke uvanlig med nye deltagere i Søndagsløpet og det er alltid hyggelig og til dere er det å si. Ingen forhåndspåmelding, det er gratis å delta og blir tiden din i mål ropt opp, så må du selv skrive den ned. I gul løype starter alle 13:00og det er ingen krav til sluttid.

Etter mål er det cola, vann og banan på bordet, så bare forsyn dere.

Se 19+ her 

Se cupen her 

Hvem kan Jubilere til søndag? 

50 søndagsløp: Dag Sletner

25 søndagsløp: Alexander Braseth Halle

40 løp i gul løype: Steve Kaspersen

 

Søndagsløpet den Gule

22. september 2019

Fakta løp 25 (9) 

Vær: . Temp: . Vind: . Forhold: Tror jeg kan love prima vare

Deltagere: 

Perset: 

Årsbeste:  ( inkl. de som perset )

Debutanter: 

Års debutanter:  ( inkl. debutanter )

Dagens vinner: 

Ansvarlig tidtager: 

 

  • Hvem vinner løpet?

  • Hvem blir beste dame?

  • Og hvem synes administrator gjør den beste prestasjon?

Slik ser det ut i dag 5. september og slik ser det ofte ut her på høsten etter mye nedbør. Ønsker vi å løpe gjennom med vann langt opp på legga, eller vil vi heller løpe tørrskodd til venstre? Sikkert delte meninger, men hva med en valgfri trasè? Her løper vi ikke i morgen, så nå er det sagt.

Har vært mye (u)vær i år og der deler av løypa har ligget under vann. Noen liker å løpe med vann til langt opp på beina. Selv sluttet jeg med å plaske i vanndammer da jeg var omtrent 3 år. Så er det noen som ønsker færrest mulige hindringer og da gjelder det korteste/raskeste vei til mål.

Sarpsborg Kommune bidrar med subbus, så viktig å tenke på de mange turgåere også.

Så vi går med planer om 1-2 dugnader på søndag etter at Søndagsløpet avsluttes for høsten. Det er kun fylle opp de verste stedene, men for at alle skal bli fornøyd blir kun halve bredden fylt opp.

Tenk litt på om det passer for deg, men vil ikke skje noe før i slutten av oktober. Nærmere beskjed om dagen(e) vil komme.

Noe du lurer på eller vil formidle, så ta kontakt på SMS (mob.97017559) eller sariberg@online.no

Svein Bergerud

 

Søndagsløpet startet opp 27. juli 2014 

Hjemmesiden opprettet 16. desember 2016