Velkommen til Søndagsløpets hjemmeside

Neste løp: 24. desember 11:00 

 

Borredalen Rundt - juleløp: 15. desember 12:00. 

Neste baneløp: ?

Vil du ha tiden registrert, så må du ta med klokke

 

Resultater fra dagens (20. november) 3000m løp på Lisleby stadion kan ses her

 

 

14. oktober

Fakta løp 6 

Vær: Pent. Temp: 18. Vind: Sør-sørvest 6m/s. Forhold: Gode.

Deltagere:  11

Perset: 6

Årsbeste: 8 (inkl.de som perset)

Debutanter: 4

Års debutanter: 5 (inkl. debutantene)

Dagens vinner: Pål Asbjørn Kullerud 40:05 (ny løyperekord)

Ansvarlig tidtager: Svein Bergerud

Dagens resultater kan ses her

Bilder fra løpet her

Har vanligvis ikke lagt ut bilder av dem som bryter løpet. Gjør selvsagt et unntak om jeg får en kommentar til løpet.

Takk til Tom og Arild som denne gangen sendte meg noen ord etter løpet.

Flere bilder kan også ses på Facebook nå

Vi gratulerer Pål Asbjørn Kullerud med ny løyperekord

Praktfullt høstvær, utmerkede forhold og mange turgåere, så i dag var det godt med folk i Kalnesskogen. Det kan jo gi noen utfordringer for oss løpere, men hørte ingen si noe om det.

15 møter til start, men pga diverse skader måtte tre bryte løpet. En lang sesong ligger bak oss, så noen og enhver begynner nok å kjenne litt her og der på kroppen.

Når Pål Asbjørn Kullerud stiller til start lever alltid rekordene farlig. På spørsmål før start fra Kaspersen om han var ute etter rekorden trakk han litt på skuldrene. Han skulle vise seg å være det og full speed fra første meter av.

De beste starter alltid sist, men etter drøye 6,5 var han først i løypa. Siste 4 km gikk det "bælfort" som vi sier her oppe i Varteig. Vinner selvsagt løpet og tar tilbake løyperekorden han mistet i april 2017. 40:05 som tiden blir er en forbedring av tidligere rekord på 1:28 og ny pers på 1:36.

Den første vinner av den gamle røde løypa, Pål "Trøsken" Nilsen tar 2. plassen og med sluttiden 47:33 viser han at formen er bra. I denne løypa debuterer han, så da noterer vi tiden som pers. Nr. 3 blir Martin Gulbrandsen som også debuterer i den røde. En tøff løype og et bra løp med en god tid av Martin som får tiden 48:45.

Mange godt fornøyde deltagere etter løpet og en annen som imponerte med råsterk ny pers var Glenn Mathisen som senket sin egen fra 56:43 til 49:42.

Ingrid Elise Kullerud var eneste dame i løpet. Hun debuterer og var derfor litt usikker på løypa, men da hun hele tiden kunne se løpere rundt seg gikk det nok bra. 55:37 er også en god tid av Ingrid Elise.

Den siste debutanten som ikke er nevnt er Martin Kulblik. Martin har deltatt i to Torsdagsløpet og har som best 22:21 der. I dag og i den røde løypa får han tiden 51:55.

Ikke alle kjente ansikter var å se i dag. En av dem var Westberg som unnlot å stille da han fryktet å tape for Bergerud. Hans frykt vil alltid være ubegrunnet der.

Nå overlater Søndagsløpet helgene til Torsdagsløpet, men vi er tilbake på selveste julaften formiddag. Har man blitt avhengig av å konkurrere to dager i uka kan jeg jo minne om at i Borredalen Rundt løpes det to tirsdager til før de tar en høst pause.

 

En kjapp oppdatering:

I Søndagsløpet konkurrerer vi i tre løyper som består av gul 7,0 - grønn 8,8 og rød 10,2.

Rekordholdere er Pål A. Kullerud 26:06, Steve Kaspersen 39:30 og Pål A. Kullerud 40:05.

 

 

Skriver ikke kommentarer til bildene lenger. Den jobben vil jeg nå overlate til dere løpere å bestemme hva som skal stå ved bildet. Bilder kommer som vanlig, men da kun med navn. Du finner adressen min lenger nede på siden.

Fire vel fortjente vinnere med hver sitt bevis på hva de vant. Sognlien vant også, men var ikke tilstede da bildet ble tatt. Sognlien var ved siden av Noreng den andre som vant gavekortet fra Prozo

Glemmer selvsagt ikke premieutdelingen i konkurransen 15+.

Hvem som skulle delta på den ble jo avgjort sist søndag, men ikke hvem som vant hva. I dag skulle de fem få lov til å trekke ut premien selv. Førstemann som trakk var Roar Henriksen og han trakk konvolutten det stod Flax-lodd på. Så fulgte Lars Noreng opp med gavekort pålydende 500 kr fra vår sponsor Prozo. Neste som trakk var Arild Kraft som også trakk Flax-lodd. Som bildet viser fikk begge vinnerne med seg 5 av dem. Til sist var det Helge Rosnes og han fikk seg en ny trøye. 

Prozo sponser 15+ 

http://www.prozo.no/ 

Hvis du ikke ønsker bilder av deg lagt ut, så gi beskjed om det.

Vennligst skriv tydelig på reg.arket. 

 

Husk å skrive ned tiden din før du drar.

 

Noe du lurer på eller vil formidle, så ta kontakt på SMS (mob.97017559)

Svein Bergerud

Har du noe å fortelle om ditt løp kan du skrive til meg på denne sariberg@online.no. Det mtp som tekst til bildet.

 

 

Hjemmesiden opprettet 16. desember 2016